Nederland Zingt-dag

Nederland Zingt-dag

Zaterdag 18 april 2015 is het weer zover! De jaarlijkse Nederland Zingt-dag in de Jaarbeurs Utrecht. Samen de mooiste liederen zingen, genieten van bekende artiesten en inspirerende optredens. Het thema is 'Levend water'.

Nederland Zingt TV-opnames

Nederland Zingt TV-opnames

'Nederland Zingt' trekt voorjaar 2015 opnieuw het land in om nieuwe TV-opnames te maken. U bent van harte welkom om gratis een feestelijke avond bij te wonen! Wel wordt u verzocht zich hiervoor aan te melden via de knop 'Reserveer'.

Eva's Women Walk for Women

Eva's Women Walk for Women

Doe samen met vriendinnen een sponsorwandeling in de Soesterduinen van 8 of 10 km voor Eva's goede doel. Je kunt starten om 10:00, 11:30 of 13:00. Na afloop mogelijkheid voor een gezellige High Tea (beperkt aantal plaatsen). Reserveren kan vanaf 15 januari.

Eva's LadiesNight

Eva's LadiesNight

Ook in het nieuwe jaar rolt Eva de rode loper uit voor jou en je vriendinnen bij bioscoop CineMec in Ede. Dit keer wordt de film Camp vertoond.

Eva's themadag

Eva's themadag

Welkom op zaterdag 11 april 2015 bij Eva's themadag in De Schuilplaats in Ede! Een nieuwe vorm van de vroegere Eva-dag, maar dan eenvoudiger in opzet en daarom ook wat goedkoper. Je kunt nu reserveren!