Reserveren

Wil jij voor één van onze activiteiten reserveren? Bekijk op deze pagina alles waarvoor je kan reserveren: activiteiten, ledenreizen, etc. We zien je binnenkort op één van onze evenementen.

EO-Jongerendag 2014

EO-Jongerendag 2014

Op 14 juni organiseert BEAM de 40e EO-Jongerendag. En de eerste drie artiesten zijn bekend: Matt Redman, Rend Collective en Newsboys. De kaartverkoop voor de 40e Jongerendag is gestart! Heb je nog geen kaartje? Wees er snel bij!

EO-Gezinsevent 2014

EO-Gezinsevent 2014

Op zaterdag 17 mei vindt opnieuw het EO-Gezinsevent plaats met als thema: 'In de wolken'. Reserveer hier vanaf dinsdag 18 februari, 10:00 uur je kaarten!

Nederland Zingt tv-opnames 2014

Nederland Zingt tv-opnames 2014

'Nederland Zingt' trekt in 2014 opnieuw het land in om nieuwe tv-opnames te maken. Reserveren van een toegangskaart is gratis. U bent van harte welkom om een avond bij te wonen!

Koningsdag in Carré

Koningsdag in Carré

Een muzikaal eerbetoon in Koninklijk Theater Carré aan koning Willem-Alexander, met bekende artiesten als Ernst Daniel Smid, Pearl Jozefzoon en Thomas Berge. Een sfeervolle avond vol muziek, waarin we de 47e verjaardag van onze koning vieren en terugblikken op zijn eerste regeringsjaar.