Reserveren

Wil jij voor één van onze activiteiten reserveren? Bekijk op deze pagina alles waarvoor je kan reserveren: activiteiten, ledenreizen, etc. We zien je binnenkort op één van onze evenementen.

Dierendag met Koek&Ei

Dierendag met Koek&Ei

Wil je ook eens een kijkje nemen in de dierentuin van Koek&Ei? Dan ben je welkom op 4 oktober 2014, dan is het Dierendag. Leuk als je komt! Reserveren kan vanaf vrijdag 8 augustus 2014.

Eva's Moeder & dochter/zoondag 2014

Eva's Moeder & dochter/zoondag 2014

Quality time met je dochter of zoon. Welke moeder wil dat nou niet! Daarom organiseert Eva dit najaar een nieuw evenement. De poorten van het Archeon gaan open voor moeder en dochter, maar ook voor moeder en zoon! Het belooft een verrassende, actieve en afwisselende dag te worden.

Eva's LadiesNights 2014

Eva's LadiesNights 2014

Je kunt nu reserveren voor de Eva's Ladiesnights 2014. Dit jaar zullen we op maar liefst drie locaties een Eva's LadiesNight organiseren; Ede, Hoogeveen en Den Bosch.

Publiek Knevel en van den Brink

Publiek Knevel en van den Brink

Van maandag 28 juli tot en met vrijdag 29 augustus zijn er nieuwe uitzendingen van Knevel en van den Brink. U kunt daarbij als publiek aanwezig zijn!

Nederland Zingt tv-opnames 2014

Nederland Zingt tv-opnames 2014

'Nederland Zingt' trekt najaar 2014 opnieuw het land in om nieuwe tv-opnames te maken. U bent van harte welkom om een avond bij te wonen! Reserveren is gratis en kan vanaf vrijdag 15 augustus 2014.