Blauw Bloed dag

Blauw Bloed dag

Vanwege 10 jaar Blauw Bloed bent u op zaterdag 13 december van harte welkom bij Winterpaleis Het Loo in Apeldoorn. Naast TV-opnames van de jubileumuitzending kunt u het Paleis bezichtigen en de tentoonstellingen 'Gedekte tafels' en 'Grace Kelly', en nog veel meer beleven! Reserveer vanaf vrijdag 31 oktober à €15,00 per persoon.

EO Radio Symposium

EO Radio Symposium

Het zesde EO Radio Symposium is op donderdag 20 november 2014 van 15.00-18.30 uur. Thema is 'I love Muslims'. U kunt hier reserveren. Een EO-lidmaatschap is niet verplicht. De toegang is gratis.

BEAM Festival

BEAM Festival

Op 8 november komt BEAM met iets nieuws: het BEAM Festival. Ons eigen eendaagse festival vol muziek, sprekers, film, theater, workshops en nog veel meer. Een festival zoals je BEAM kent: ontspannen, positief, creatief, inspirerend en een plek waar je elkaar en God kunt ontmoeten. Of je nu van hiphop houdt of van worship, van dance of rock: op het BEAM Festival vind je het allemaal.

Eva's Vriendinnenweekend 2014

Eva's Vriendinnenweekend 2014

Dit najaar is er weer een Eva's Vriendinnenweekend van 21-23 november 2014! Een weekend vol bezinning, aanbidding en gezelligheid. Ontmoet God en elkaar en raak geïnspireerd door het thema 'Verrassende vrijheid'.

Visie-filmavond Dorsvloer vol confetti

Visie-filmavond Dorsvloer vol confetti

Visie organiseert op dinsdag 18 november een speciale filmavond in bioscoop CineMec Ede. We kijken de film 'Dorsvloer vol confetti' waarna presentator Tijs van den Brink in gesprek zal gaan met Franca Treur, auteur van de gelijknamige bestseller.

Eva's LadiesNights 2014

Eva's LadiesNights 2014

Je kunt nu reserveren voor de Eva's Ladiesnights 2014. Dit jaar zullen we op maar liefst drie locaties een Eva's LadiesNight organiseren; Ede, Hoogeveen en Den Bosch.

Nederland Zingt tv-opnames 2014

Nederland Zingt tv-opnames 2014

'Nederland Zingt' trekt najaar 2014 opnieuw het land in om nieuwe tv-opnames te maken. U bent van harte welkom om een avond bij te wonen! U kunt hier reserveren om gratis een avond bij te wonen!

Nederland Zingt radio-opnames 2014

Nederland Zingt radio-opnames 2014

'Nederland Zingt op Verzoek' trekt najaar 2014 opnieuw het land in om nieuwe radio-opnames te maken. U kunt hier reserveren om gratis een avond bij te wonen!