Sara van Oordt-Jonckheere
Afbeelding van aflevering: Sara van Oordt-Jonckheere

Sara van Oordt-Jonckheere

Sara van Oordt-Jonckheere, Christenen voor Israel

Mijn naam is Sara van Oordt-Jonckheere, geboren en opgegroeid in België. Ik ben 31 jaar, en sinds 2003 getrouwd met Roger van Oordt, we wonen in Amersfoort.
Sinds 2004 werk ik voor de stichting Christenen voor Israël, een stichting die tot doel heeft betrouwbare informatie en Bijbels onderwijs te geven over Israël aan christenen in Nederland. Daarbij steunen en bemoedigen we Israel zo veel als we kunnen door het steunen van humanitaire projecten daar.
Bij Christenen voor Israël ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van onze activiteiten, variërend van lezingen in kerken tot concerten met Israëlische artiesten of het ontwikkelen van tentoonstellingen en films over Israël.
Mijn werk voor Christenen voor Israël is voor mij een manier om handen en voeten te geven aan mijn geloof. Ik ben ervan overtuigd dat God nog niet klaar is met Zijn volk Israël, en dat Hij ook de hand heeft in het thuisbrengen van de Joden naar de Joodse staat Israël. Ik vind het een voorrecht dat ik daaraan mijn steentje mag bijdragen.

Deel deze uitzending: