Constantijn Geluk
Afbeelding van aflevering: Constantijn Geluk

Constantijn Geluk

Constantijn Geluk, voorganger van Jong en Vrij, een jonge kerk met samenkomsten op vijf locaties in Nederland.

Constantijn Geluk (1974) is getrouwd met Anne, en samen hebben ze vier kinderen Jolijn, Eva, David en Sarah. Sinds hij getrouwd is woont hij met zijn gezin in Amersfoort.

In het dagelijks leven is hij voorganger van Jong en Vrij, een jonge kerk met samenkomsten op vijf locaties in Nederland. Hij stond in oktober 2007 aan de basis van het ontstaan van de Jong en Vrij-gemeente in Amersfoort, waar inmiddels meer dan 700 mensen bij zijn aangesloten.

Jong en Vrij is een kerk die als visie heeft dat Gods onvoorwaardelijke liefde bij alle mensen bekend wordt en hun levens verbluffend verandert. Geluk heeft daar zelf de kracht van ervaren in zijn leven en dat drijft hem om -samen met anderen- te bouwen aan een kerk die overstroomt van de liefde en kracht van Jezus.

Voordat hij (in 2008) bij Jong en Vrij in dienst trad, was Geluk actief als journalist en werkte hij tien jaar bij de Evangelische Omroep; eerst als organisator van jongerenactiviteiten en conferenties en later als hoofd van de afdelingen Jongeren en Internet. Ook sprak hij vaak op deze en andere evenementen.

Deel deze uitzending: