Emile Ratelband
Afbeelding van aflevering: Emile Ratelband

Emile Ratelband

Emile Ratelband, ondernemer, motivator

Emile Ratelband, vader van 7 kinderen en echtgenoot van een supervrouw (dat moet je wel zijn wil je met hem kunnen leven).

Ondernemer in o.a persoonlijkheids-ontwikkeling, Founder Ratelband Research Institute en Ratelband Foundation, auteur van 12 boeken, public -speaker en motivator. Bracht NLP (Neurolinguïstisch programmeren) naar Europa in 1987, bedacht en ontwikkelde Somatology, Entert®ainment, Tsjakkaa-therapie en de 30 dagen-methode.
"De psychologie van "Het Verbeteren van Jezelf"
Niemand is beter in staat de psychologie van "Het Verbeteren van Jezelf " over de buhne te brengen dan Emile. Tot zijn klantenkring behoren multinationals, MKB-ers, ZZP-ers, de Overheid, non-profit organisaties en de particulier die versneld wilt groeien en in dat proces empowered wil worden.
Hij is op 21 jaar miljonair geworden en na advies gevolgd te hebben van zijn financieel-adviseur failliet gegaan.
Broodbakker, fashion retailer, reisleider, fastfood-ondernemer, pannenkoekenbakker, vastgoedontwikkelaar, politicus, en met poffertjes naar de USA was het eerste gedeelte van zijn opleiding!
Een persoonlijk faillissement in de USA, zorgde ervoor dat hij wederom op zichzelf teruggeworpen werd (1986), daardoor kwam hij in contact met Tony Robbins en modeleerde hem 6 maanden dag en nacht, schreef zijn eerste boek, kon geen uitgever vinden en gaf het toen zelf maar uit (250.000 expl)schreef Tsjakkaa (325.000 expl)was de eerste Public Speaker in Nederland, had zijn eigen TV-show in Duitsland "Tsajkkaa Du Schafft es", sindsdien is hij een veel gevraagde spreker in Duitsland, Turkije, Dubai, Rusland en sinds kort in Thailand en China.
Een man die een droom leeft en niet eens wist dat hij die had!

Deel deze uitzending: