Marcel Zimmer
Afbeelding van aflevering: Marcel Zimmer

Marcel Zimmer

Marcel Zimmer, musicus

 “Mijn grootste passie is mijn leven te leven zodat God er blij mee is!


Marcel en Lydia zijn getrouwd, wonen in Ermelo en hebben drie geweldige kinderen: Maiko ('95), Lindy ('97) en Melwin ('01). 

Marcel
: Ik ben op 17 december 1967 geboren in Swalmen (Limburg) en als zoon van een Oostenrijker draag ik daarom de achternaam Zimmer. Als 2-jarig ventje “drumde” ik al graag op de potten en pannen van m’n moeder en later kroop ik elke middag uit school meteen achter de gitaar of piano.
Na de middelbare school heb ik 6 jaar gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle. Al tijdens mijn studie werd duidelijk, en dat was ook mijn grootste verlangen, dat God mijn talenten wilde gebruiken om mensen mee te nemen in aanbidding, niet alleen door het musiceren maar ook door het schrijven van liederen als “Onze Vader”, “Heer, U bent altijd bij mij”, “Aan Uw voeten” en “Til mij op”.
Inmiddels ben ik al bijna 20 jaar werkzaam als freelance musicus en hebben we onze werkzaamheden gebundeld in het bedrijfje Celmar Music. De laatste tijd verzorgen wij regelmatig in kerken en gemeenten in het land concerten en optredens voor volwassenen, jongeren en kinderen. Geweldig om samen met jong en oud onze liefde naar God te kunnen uiten met muziek en zang.
Ik werk als producer voor Stichting Opwekking aan de kinder-cd’s en ben betrokken als zangleider en muzikant bij de productie van de jaarlijkse cd met Opwekkingsliederen en de Pinksterconferentie. Ik ben ook producer en muzikant bij de productie van de jaarlijkse cd rondom de christelijke kinderboekenmaand.

Deel deze uitzending: