Leef je Geloof
Afbeelding van aflevering: Leef je Geloof

Leef je Geloof

Waarom is er nou juist in de kèrk een gebrek aan zorg na echtscheiding?

12.07 Leef je geloof nieuws
Wiskundeleraar Arjan van den Noort is 's zaterdags met een bakfiets vol evangelisatiemateriaal te vinden op de markt in Kampen. Wat krijgt hij voor reacties?

12.13 Vandaag de Dag Bram de Blouw is een van de sprekers tijdens het symposium 'Zorg na echtscheiding' dat op 6 december wordt georganiseerd door de Evangelische Omroep en de Evangelische Alliantie. Waarom is er nou juist in de kèrk zo'n gebrek aan zorg na echtscheiding?

Locatie: Bethelkerk, Spanjaardsgoed 7 te Veenendaal; 
Tijd: 15.00 – 21.00 uur; 
Kosten: € 25,00 incl. luxe broodmaaltijd en koffie & thee 

Meer info en reserveren
www.eo.nl/zorgnaechtscheiding of mail naar zorgnaechtscheiding@remove-this.eo.nl.


12.27 De Verbazing van Willem Ouweneel 

12.33 Jouw Spiritualiteit
De spiritualiteitwijzer is deze keer ingevuld door Rita Renema, geestelijk verzorger in een verpleeghuis en palliatief centrum in Rotterdam en, samen met ds. Arie vd Veer, oprichter van de stichting 'Als kanker je raakt' www.alskankerjeraakt.nl
Van zichzelf zegt ze: ik ben een levensgenieter in de goede zin van het woord omdat ik het leven zie als door God aan mij gegeven en Hij zegt tegen mij: LEEF!

13.05 De Vrouw van...
Nieuwe serie in Leef je geloof! Onze eerste gast is Marlies van der Staaij, de vrouw van SGP-voorman Kees vd Staaij. Hoe hebben zij elkaar leren kennen? Hoe staat zij in het leven en wat is haar plaats in de maatschappij? Is zij de vrouw àchter of de vrouw náást Kees?

13.18 Het geloofsdagboek van
ds. Arie vd Veer

13.28 Bijbelverhaal in 1 minuut
Job van Gorkum kruipt 1 minuut lang in de huid van Jona (lang genoeg om het benauwd te krijgen...)

13.30 Andries Radio
Zijn christenen in Nederland zoethouders of smaakmakers? Andries praat met Bram Jonkheer van Blauw Research, het bureau dat er onderzoek naar deed.

 

Deel deze uitzending: