Leef je Geloof
Afbeelding van aflevering: Leef je Geloof

Leef je Geloof

Altijd gedacht dat de kermis een plaats van de duivel was? Mis! Het is een uitvinding van de kerk! In Utrecht houden ze dit weekend weer zo'n Middeleeuwse Ker(ke)mis.

In de rubriek Vandaag de Dag ds. Janneke Nijboer (foto), de meest twitterende dominee van ons land. Ze hoort bij de top 3 van meest spraakmakende theologen in Nederland, en ze zit in de top 10 van de e-chick-verkiezing op Hyves; ze is beslist de meest twitterende dominee van ons land. Hoe leeft ze haar geloof in al dat getwitter?

CDA politica Mirjam Sterk heeft de spiritualiteitwijzer ingevuld. Wat zegt de uitkomst over hoe zij in elkaar zit en hoe zij in het leven staat? En ja: waarom gaat ook zíj de Tweede Kamer verlaten?

In onze serie De Parttime Dominee vanmiddag Paul Prijt. Behalve voorganger is Paul directeur van vier meubelzaken. Hoe beïnvloeden die twee functies elkaar enne... zou je in zijn kerk nou ook op comfortabele stoelen zitten?

Ds. Arie vd Veer leest voor uit zijn geloofsdagboek. Wat heeft hij de afgelopen tijd met God beleefd?

Ingrid Heinsius vertelt in 1 minuut het verhaal van de roeping van de discipelen. Dat staat in Marcus 1 en in Johannes 1.

Bij Andries vertelt ds. Hans Esbach van het Evangelisch Werkverband over de glossy 'Meer', die op 1 september a.s. wijd verspreid zal worden onder niet-kerkelijken. Hoe zou het zijn om honderdduizenden mensen in Nederland op een verrassende en cross-mediale manier met het evangelie in aanraking te brengen?

Deel deze uitzending: