Leef je Geloof
Afbeelding van aflevering: Leef je Geloof

Leef je Geloof

Om 12.06 Over de grens
We bellen met Regina Jansen, die met haar man Theo voor OMF International op de Filippijnen in de sloppenwijken van Manilla werkt. Wat doen ze precies, hoe staat het werk ervoor, hoe is hun persoonlijke situatie?

12.15 Markant
In gesprek met zendingsechtpaar Guus en Janny Bringsken die al 57 jaar werken onder de indianen op de Mato Grosso in het Braziliaanse Amazonegebied. Hoe zijn ze daar terecht gekomen? Hoe gaat het met hen en hoe zien zij hun toekomst als zendingswerkers op leeftijd?

12.52 Zomerboek
Welk boek dat ooit meeging op vakantie maakte een bijzondere indruk en waarom? Voor vertrekkend radio-collega Richard Groenenboom is dat 'Volharden in geloof' van de Britse schrijver Ronald Boyd-MacMillan. Ook vertelt Richard over zijn toekomstplannen.

13.05 Zomerzanger
Gospelzangeres Sharon Kips live in de studio. Met welk project is zij bezig en wat verwacht zij van de toekomst? Ze gaat natuurlijk ook zingen...

13.20 Zomervertelling
Willem Ouweneel ontfutselt weer een 'onbekende' christen aan de geschiedenis. Vandaag Melisende, koningin van Jeruzalem in de tijd van de kruistochten.

13.30 Andries: Zin in Wetenschap
Andries Knevel praat met Emanuel Rutten, die hoopt te promoveren op de kosmologische argumentatie over het bestaan van God.

Deel deze uitzending: