Leef je Geloof
Afbeelding van aflevering: Leef je Geloof

Leef je Geloof

Met vandaag o.a. cabaretier/schrijver/muzikant Vincent Bijlo, die de spiritualiteitwijzer heeft ingevuld.

12.05 Nieuws
Onder het motto 'Wij kiezen voor eenheid' zijn vandaag op het Malieveld in Den Haag duizenden christenen bijeen voor een dag van ontmoeting, bezinning en verzoening. We nemen er een kijkje door de ogen van verslaggever Alexander Pleizier.


12.10 Vandaag de Dag
In de 'Week tegen eenzaamheid' werd er door kerken en groepen heel veel op touw gezet. Met Matthias de Vries, coördinator van de acties in Amsterdam, blikken we terug op deze week. Wat is er allemaal gebeurd, en heeft het ook wat uitgehaald?

12.27 De verbazing van Willem Ouweneel

12.33 Jouw Spiritualiteit
Cabaretier en schrijver Vincent Bijlo heeft de spiritualiteitwijzer ingevuld. Waar loopt hij warm voor en hoe communiceert hij dat? Waar in zijn leven raken hemel en aarde elkaar?

13.05 De kerk in 2020
In deze serie is vandaag te gast ds. René van Loon. Hij timmert al jaren stevig aan de weg in Schollevaar, een nieuwbouwwijk in Capelle aan den IJssel. Zijn gemeente staat letterlijk aan de rand van dit stadsdeel, maar slaat haar wortels steeds dieper in de wijk. Hoe werkt dat? Wat is het resultaat?

13.20 Het geloofsdagboek van...
coach, trainer en spreker Paulien Vervoorn. Zij doet vandaag voor het eerst mee. Wie is Paulien? Hoe vindt ze het om een geloofsdagboek bij te gaan houden? Staat er al wat in?

13.27 Bijbelverhaal in 1 minuut
Reinier Sonneveld vertelt het verhaal van Jaïrus, wiens dochtertje door Jezus uit de dood werd opgewekt.

13.30 Andries Radio
Andries ontvangt Karel Smouter, hoofdredacteur van De Nieuwe Koers, een hoopvol realistisch magazine, waarvan de doelstelling werd uitgewerkt in een manifest. Wat is die nieuwe koers en hoe wordt erop gereageerd?

Deel deze uitzending: