Leef je Geloof
Afbeelding van aflevering: Leef je Geloof

Leef je Geloof

Waarom zou je, na acht jaar afwezigheid weer naar de kerk gaan? Reinier Sonneveld 'omarmde het schaap in zich' en deed het.

12.05 Leef je geloof nieuws

Op de website van de Noorderkerk in Amsterdam zijn filmpjes gezet waarin aan de voorganger ds Paul Visser relevante vragen worden gesteld over geloof en kerk. Weet hij  antwoorden? Kijk op www.noorderkerk.org/actueel

 

12.10 Vandaag de dag

Wat vindt de scriba van de PKN Arjan Plaisier van de verkiezingsuitslag en welke toekomst ziet hij voor christelijke politiek en de christelijke partijen? Wat kunnen ze nog bereiken?

 

12.27 De verbazing van Willem Ouweneel

 

12.33 Jan Bakker, directeur van Alpha Nederland, heeft de spiritualiteitwijzer ingevuld. Wat zegt die over hem en op welk gebied kan hij wel wat uitdaging gebruiken?

 

13.05 De Kerk in 2020

Reinier Sonneveld zocht, na 8 jaar afwezigheid, de kerk weer op. Is hij toch een kuddedier of is de kerk veranderd? In zijn boekje 'De kerk, waarom zou je meedoen' legt hij het uit.

 

13.20 Het geloofsdagboek van...

zanger/entertainer Rob Favier. Wat heeft hij de afgelopen tijd met God meegemaakt en hoe heeft dat zijn geloof beïnvloed?

 

13.27 Bijbelverhaal in 1 minuut

Ben Ketting neemt die uitdaging vandaag aan.

 

13.30 Andries Radio

Spreekt Paulus in zijn brief aan de Galaten nou over de vrucht of de vruchten van de Geest? Ds. Jos Douma heeft er een boek over geschreven. 

 

 

 

Deel deze uitzending: