Leef je Geloof
Afbeelding van aflevering: Leef je Geloof

Leef je Geloof

Nog geen vakantiebestemming? Dan hebben wij een keileuke tip!


12.07 Leef je geloof nieuws

Mission Aviation Fellowship Nederland bestaat 35 jaar. De MAF-vliegtuigen zijn een uitkomst voor mensen in nood. Ze maken geïsoleerde gebieden bereikbaar voor hulp en het Evangelie. We bellen met een van de MAF-vliegers: Harry Berghuis. Hij is op de feestlocatie: vliegbasis Teuge.

http://www.maf.nl/

  

12.13 Vandaag de Dag

Op Terschelling wordt dit jaar voor de zesde keer Keiland georganiseerd, van 4 t/m 10 augustus. Keiland is zeven dagen lang een mix van kunstzinnige workshops, gebedsvieringen, elkaar ontmoeten en genieten van het eiland. Keiland staat voor Kurk, Kunst, Kerk en Kamperen. Die laatste drie snappen we. Maar wat moet 'Kurk' daartussen? Peter Breure mag het uitleggen.

http://www.keiland.net/

 

12.27 De Verbazing van Willem Ouweneel

Willem Ouweneel komt zich elke week drie minuten lang verbazen over wat hij de afgelopen week zag, las of meemaakte.

http://www.willemouweneel.nl/

 

12.33 Jouw Spiritualiteit

1 2 3 4 5 6 7 8 9...Tiiiiiineke! Zo werd dj Tineke de Nooy vroeger bij Veronica altijd aangekondigd. Tegenwoordig presenteert ze de Tinekeshow voor omroep MAX, op radio5 nostalgia. Tineke heeft de Spiritualiteitwijzer ingevuld. Ze gelooft dat er 'iets' is èn ze houdt van de verhalen over Jezus, liet ze ons al weten, dus dat belooft wat...

http://www.eo.nl/js

  

13.05 Vandaag de Dag

Bijbelschool De Wittenberg viert vandaag zijn 40 jarig jubileum! Arie Broers is net klaar met zijn 'vormingsjaar' en Joost Keesmaat rondde twee jaar geleden de opleiding af. Wat heeft De Wittenberg betekend voor hun leven en voor hun geloof?

http://www.dewittenberg.nl/

  

13.18 Het geloofsdagboek van...

zanger, entertainer, (lied)schrijver en theoloog Rob Favier. Wat heeft hij de afgelopen tijd met God beleefd en hoe heeft dat zijn leven en zijn geloof beïnvloed?
Op zijn website staat trouwens dat hij vanmiddag om 15.15 uur optreedt in de Ontmoetingskerk in Den Haag, tijdens een 'gezellige middag ivm kerksluiting'... hoe kun je daar nou gezellig over doen?

http://www.robfavier.nl/

  

13.28 Bijbelverhaal in 1 minuut

Vorige week hoorden we hoe Jezus een bezeten man genas. Hoe ging het verder met hem? Dat horen we vandaag van Ingrid Heinsius.

http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Lucas+8%2C+26-39&id18=1&l=nl&set=10

  

13.30 Andries Radio

In het jubileum-drieluik staat vandaag de organisatie Tear centraal. Tear bestaat 40 jaar. Andries blikt terug en vooruit met directeur Marnix Niemeijer en oprichter Hans Keijzer. 

https://www.tear.nl/

 

Deel deze uitzending: