Leef je Geloof
Afbeelding van aflevering: Leef je Geloof

Leef je Geloof

Christenen opgelet! Brandt het zwarte geld een gat in uw broekzak? Lever het in! zegt de jongerenbeweging Time to Turn... huh?

12.07 Leef je geloof nieuws
Aukje de Bildt liep 119 dagen, legde 2300 kilometer af, had 192 bijzondere ontmoetingen in 99 grote kerken in Nederland. Een joekel van een sponsorloop ten behoeve van de restauratie van de Grote Kerk in Drachten. Wat heeft haar onderweg ontroerd of bemoedigd en... welk bedrag heeft zij bij elkaar gelopen?

12.13 Vandaag de dag 
Jongerenbeweging Time to Turn roept christenen op om hun zwarte geld in te komen leveren in Utrecht. We praten met Time to Turn 'huistheoloog' Henk Boon over het belang en het effect van keuzes maken. Beter lege zakken dan een besmeurd geweten.

12.27 De verbazing van Willem Ouweneel
Willem Ouweneel komt zich wekelijks verbazen over wat hij leest, hoort, meemaakt of om zich heen ziet gebeuren.

12.33 Jouw Spiritualiteit
Te gast: Pieter Broertjes, sinds juli vorig jaar burgemeester van Hilversum. Hij heeft de Spiritualiteitwijzer ingevuld (www.jouwspiritualiteit.nl). Hoe gaat het met hem? Welke spirituele taal spreekt hij en waar in zijn leven raken hemel en aarde elkaar?  

13.05 De Kerk in 2020 
In deze serie over de toekomst van de kerk was er tot nu toe vooral aandacht voor nieuwe initiatieven en kerkplantingen. Vandaag kijken we met ds. C.P. de Boer naar 'zijn' kerk, de traditionele Maranathakerk op Urk. Hoe zou dié eruit zien in 2020?

13.18 Het geloofsdagboek van... 
Coach, trainer en spreker Paulien Vervoorn. In augustus kwam haar debuut 'Hartelijk getalenteerd' uit bij Uitgeverij Medema. Wat maakt ze de laatste tijd mee en hoe ziet ze Gods leiding wanneer ze door haar geloofsdagboek bladert?

13.28 Bijbelverhaal in 1 minuut 
Deze keer is het Ben Ketting die de uitdaging aangaat.

13.30 Andries Radio
Andries ontvangt Oeds Blok. Oeds woont al zeventien jaar met veel plezier in de Amersfoortse wijk Soesterkwartier. Hij heeft hij zijn baan als predikant opgezegd en is met andere christenen gaan kijken wat ze voor de wijk kunnen betekenen.


 

Deel deze uitzending: