Leef je Geloof
Afbeelding van aflevering: Leef je Geloof

Leef je Geloof

De Alpha-cursus komt er weer aan! Mag je daar echt àlle vragen stellen? Henk en Petra nemen de proef op de som!

 

12.07 Leef je geloof nieuws
Veel mensen hebben moeite hun oude bijbel weg te gooien. De NBG haalt die bijbels op en laat ze door een Frans bedrijf recyclen. Maar tot wat? En waar wordt de bijbel mee vermengd?


12.13 Vandaag de Dag
Eind deze maand starten er ruim 600 Alpha-cursussen in Nederland. Tijdens zo'n kennismaking met het christelijk geloof mag je alle vragen stellen die je hebt. Da's fijn, maar krijg je er dan ook antwoord op? Henk en Petra nemen de proef op de som met twee ervaren Alpha-cursus-leiders Bram Bargeman en Bertus den Hartog.
Meer informatie: www.alpha-cursus.nl
 

12.27 De Verbazing van Willem Ouweneel
Willem Ouweneel komt zich wekelijks 3 minuten lang verbazen over wat hij de afgelopen week heeft gezien, gehoord of gelezen.

 
12.33 Jouw Spiritualiteit
De Spiritualiteitwijzer is deze keer ingevuld door visagist/haarstylist Mari vd Ven. Zonder meer een mooie man. Wat is schoonheid eigenlijk voor hem en waar komt het vandaan?


13.05 De Vrouw van...
Aan haar naam lees je het niet af, maar Vincenza la Porta is de vrouw van EO-presentator Tijs vd Brink. Wat is Vincenza's achtergrond? Wanneer sloeg de vonk over tussen haar en Tijs? Wat maakt hen een goed koppel en op wie lijken hun kinderen nou het meest?

 
13.18 Het geloofsdagboek van...
Coach & trainer Paulien Vervoorn. Ze is net terug uit Haïti en heeft veel te vertellen.
Zie ook: www.paulienvervoorn.nl

 
13.28 Bijbelverhaal in 1 minuut
Ds. Frits Jongboom uit Purmerend gaat die uitdaging aan.

 
13.30 Andries Radio
Andries praat met Jan Minderhoud, een van de samenstellers van de CD 'Muziek en gebeden voor uit en thuis'. Een CD die rust uitstraalt en uitnodigt om mee te bidden. 

 

Deel deze uitzending: