Praise op zaterdag
Afbeelding van aflevering: Praise op zaterdag

Praise op zaterdag

In Praise op Zaterdag dit keer aandacht voor Guy Penrod, een Amerikaanse artiest die volgende week twee optredens in ons land verzorgt en opnieuw veel muziek van Nederlandse gospelartiesten. foto: jenbh.blogspot.com

In Praise op Zaterdag dit keer aandacht voor Guy Penrod, een Amerikaanse artiest die volgende week twee optredens in ons land verzorgt en opnieuw veel muziek van Nederlandse  gospelartiesten.
Guy Penrod is vooral bekend geworden als zanger van de Gaither Vocal Band, niet alleen door zijn krachtige stem maar zeker ook door zijn aparte verschijning met zijn lange grijze haar. In 2010 ging hij als solist verder en maakte het sterk country getinte album Breathe deep. Daarna verscheen de CD Hymns met traditioneel repertoire. Volgende week komt Guy Penrod met zijn band  naar ons land voor twee concerten: vrijdag 16 augustus in de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmerderbrug en zaterdag 17 augustus op de Betteld in Zelhem. Meer informatie vindt u op www.events4christ.nl  In het eerste en het tweede uur draait Wim Pols een lied van Guy Penrod.  Verder in deze Praise op Zaterdag weer veel aandacht voor Nederlandse gospelartiesten. Onder meer Eric & Tanja Lagerstrom, Remco Hakkert, Annemieke Koelewijn, The Fruits, Talitha Nawijn en Wim Bevenlander komen voorbij. In de rubriek met nog onbekend talent is dit keer de spotlight gericht op Ricky Naicker, een glazenwasser uit Brielle die eigen geschreven gospels zingt.

Deel deze uitzending: