Praise op zaterdag
Afbeelding van aflevering: Praise op zaterdag

Praise op zaterdag

In het eerste uur van Praise op Zaterdag draait Wim Pols onder meer de titelsong van de nieuwe CD van Rob Favier, Zo groen als gras. In het tweede uur is er onder andere aandacht voor nog onbekend talent. Dit keer is dat Peter Gros, een zanger, liedjesschrijver, gitarist en gitaarleraar uit Rotterdam.

Rob Favier ondanks vele jaren ervaring nog zo groen als gras
 
In het eerste uur van Praise op Zaterdag draait Wim Pols onder meer de titelsong van de nieuwe CD van Rob Favier, Zo groen als gras.
Rob Favier is een man met vele talenten: dominee, zanger, schrijver en cabaretier. Hij weet als geen ander het evangelie te combineren met humor en dat is een combinatie die niet echt voor de hand ligt. Maar het lukt Rob Favier om dat steeds op een smaakvolle manier te doen.
Hij zegt zelf over zijn nieuwe CD: “Het is de zoektocht van een kleine mens in het enorme weiland van de wereld, waar hij blootgesteld wordt aan regen en wind, maar ook mag genieten van de warmte van een stralende zon. Telkens ontdek ik weer dat Gods liefde al mijn verwachtingen overtreft. Ik hoop nooit het punt te bereiken waarop ik me verbeeld dat ik het allemaal wel weet, want dat is het einde van de verwondering. Gelukkig voel ik me wat dat betreft nog steeds een beginneling, oftewel:  Zo groen als gras.”
 
In het tweede uur is er onder andere aandacht voor nog onbekend talent. Dit keer is dat Peter Gros, een zanger, liedjesschrijver, gitarist en gitaarleraar uit Rotterdam. Hij maakte het album Home where I belong, met allemaal eigen liedjes. Op vrijdagavond 11 oktober presenteert hij zijn nieuwe album tijdens een concert in de Zuiderkapel in Rotterdam. Nu is al een lied te horen in Praise op Zaterdag.

Deel deze uitzending: