Praise op zaterdag
Afbeelding van aflevering: Praise op zaterdag

Praise op zaterdag

Een mix van nieuwe Nederlandse gospelproducties en wat oude internationale gospeltoppers bepalen de inhoud van deze Praise op Zaterdag. Met ondermeer de uitvoering van In the garden door het Amerikaanse singer/songwritersechtpaar Joey en Rory Feek.(zie foto)

Een mix van nieuwe Nederlandse gospelproducties en wat oude internationale gospeltoppers bepalen de inhoud van deze Praise op Zaterdag.
Het is opmerkelijk hoe artiesten vaak oude hymns in een nieuw jasje stoppen. Soms is dat heel vernieuwend zoals de uitvoering van Hoe groot zij gij door Kees Kraaijenoord die in het tweede uur te horen is.
Soms blijft men dichter bij de traditie zoals de uitvoering van In the garden door het Amerikaanse singer/songwritersechtpaar Joey en Rory Feek. Ze werden bekend via een talentenjacht voor duo’s en hebben nu op het platenlabel van Bill Gaither een fraai gospelalbum gemaakt.
Ook is er uiteraard aandacht voor een nog onbekend talent. Dat is deze week Janne Schinkel, een zangeres uit Urk die met haar broer al enkele CDs opnam, maar nu met een countrygetint gospelalbum komt.

Presentatie en samenstelling: Wim Pols

Deel deze uitzending: