Hoe verknal ik mijn relatie?

Hoe verknal ik mijn relatie?

In Nederland eindigen veel relaties in een breuk. Daar staat tegenover, dat tweederde van de stellen die hulp zoeken, er uiteindelijk samen uitkomen. De serie 40 Dagen Zonder Jou wordt afgesloten met de thema-avond Hoe verknal ik mijn relatie? Vijf acties om je relatie om zeep te helpen.

In 70 minuten presenteren Manuel Venderbos en Mirjam Bouwman een top-5 van manieren om je relatie te verknallen. Marianne Brug, eindredacteur van het programma: "We laten zien wat de meeste voorkomende valkuilen in een relatie zijn."

In de studio gaan de presentatoren in gesprek met stellen wiens relatie stuk is gelopen op een bekend probleem. Aan de hand van de top-5 manieren om je relatie te verknallen komen er verschillende deskundigen aan het woord, waaronder therapeut Hans Groeneboer bekend van '40 Dagen Zonder Jou'.
Auteur van het boek 'Lang leve de liefde', Marte Kaan, ligt de tips 'Laat over je heen lopen' en 'Word onbetrouwbaar' toe. Seksuologe Astrid Kremers wordt ingezet bij 'Stop met Seks'. In haar werk als seksuoloog heeft ze dagelijks te maken met mensen die in hun relatie geen seks meer hebben.

Verder vertellen de stellen uit de serie '40 Dagen Zonder Jou' openlijk over hoe het nu met hen gaat.

Deel deze uitzending: