tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause

Programma informatie

Presentator Manuel Venderbos doet verslag vanuit het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Hij neemt een kijkje op verschillende afdelingen en spreekt met patiënten en medewerkers.

Afslag UMC Utrecht (1)

In deze aflevering van Afslag UMC Utrecht komen we de vierjarige Tim tegen. Zijn ouders kregen ruim een jaar geleden te horen dat hun zoon leed aan ...

Afslag UMC Utrecht (7)

Mark Breeman onderging een hersenoperatie om van epilepsie af te komen. Vandaag het vervolg van zijn verhaal.

Afslag UMC Utrecht (6)

In deze aflevering zien we de 29-jarige Mark Breman. Hij heeft een ernstige vorm van epilepsie veroorzaakt door een operatie aan een hersentumor.

Afslag UMC Utrecht (5)

In de vijfde aflevering van Afslag UMC Utrecht zien we hoe een chirurg in opleiding voor het eerst een bepaalde operatie uitvoert.

Afslag UMC Utrecht (4)

De elfjarige Manon heeft taaislijmziekte. Als er geen nieuwe medicijnen worden ontdekt, zal ze waarschijnlijk niet oud worden.

Afslag UMC Utrecht (3)

Henri Kornet heeft slokdarmkanker en wordt geopereerd met behulp van een operatierobot.

Afslag UMC Utrecht (2)

Meneer Hendriks heeft een uitgezaaide vorm van endeldarmkanker en de kans dat hij beter wordt is erg klein.

Afslag UMC Utrecht (1)

In deze aflevering van Afslag UMC Utrecht komen we de vierjarige Tim tegen. Zijn ouders kregen ruim een jaar geleden te horen dat hun zoon leed aan ...

Afslag UMC Utrecht (7)

Melissa is geboren met een zeer zeldzaam syndroom waarbij het bovenlichaam normaal is ontwikkeld en het onderlichaam veel te klein blijft.

Afslag UMC Utrecht (6)

De acht maanden oude Jayson heeft een ernstige meningokokkeninfectie opgelopen met ingrijpende gevolgen.

Afslag UMC Utrecht (16)

In deze aflevering volgen we de hartoperatie van de pasgeboren Sarah Yisca. De zes dagen oude baby heeft de Intensive Care afdeling in haar korte ...

Afslag UMC Utrecht (15)

In deze aflevering krijgt de zes weken oude Femke een gehooronderzoek. Enkele dagen na haar geboorte werd bij haar ernstig gehoorverlies vastgesteld.

Afslag UMC Utrecht (14)

Mirjam ontmoet in deze aflevering de vijf weken oude Ymke en haar ouders. De kleine Ymke moet een operatie ondergaan om haar lever te kunnen behouden.

Afslag UMC Utrecht (13)

De 8-jarige Djara heeft al jarenlang problemen met haar blaas. Samen met haar ouders bezoekt ze daarom de incontinentiepoli voor een belangrijke test.