Aflevering 13

Aflevering 13

Julian Roordink (4) heeft een flinke keelontsteking. Emmelien vraagt zich af of in de toekomst zijn neusamandel eruit moet.

De vierjarige Julian Roordink heeft een flinke keelontsteking. Emmelien vraagt zich af of in de toekomst zijn neusamandel eruit moet. Hij moet goed blijven drinken en krijgt een kuurtje om erdoorheen te komen.

Emmelien is verbaasd over de positieve uitwerking van de elektro-acupuntuur op het been van meneer Lokhorst. Hij heeft dystrofie en de pijnklachten zijn grotendeels verdwenen.

Mevrouw Ceelen, een bejaarde vrouw, heeft wonden op haar benen die niet meer dicht gaan. Huidtherapeute Jade gaat op verzoek van dr. Paul ook langs bij mevrouw Ceelen. Het blijkt dat de thuiszorg het verkeerde gaas op de wonden heeft aangebracht.

Peter Geefshuysen heeft een vreemd plekje achterop zijn been. Paul haalt het weg en wil het opsturen naar de patholoog-anatoom, maar Peter vindt dat eigenlijk niet nodig.

Emmelien sport graag in haar vrije tijd. Samen met haar man Norbert traint ze voor de fietstour La Marmotte in de Franse Alpen. Per week fietst ze 250 kilometer om deze tocht te kunnen volbrengen.

Deel deze uitzending: