Aflevering 6

Aflevering 6

Emmelien ten Hoor heeft haar dokterspraktijk aan huis. Het is een komen en gaan van mensen en daar tussendoor lopen haar zes kinderen en de hond Lex. Het is een grote praktijk met 5500 patiënten. Ze runt het hele gebeuren met assistenten en dokter Paul Couvreur. En Jade van Brakel houdt iedere week spreekuur voor mensen met een huidaandoening. Emmelien doet zelf de zwangerschapsbegeleiding en bevallingen van haar patiënten. Op dit moment zijn er dertig zwangeren in de praktijk.

Levensgenieter meneer Carbone is bang dat hij bloed opgeeft of zijn het de rode pepertjes die hij zo graag eet? Jade haalt bij mevrouw Eggekamp overtollige gezichtsbeharing weg. Het is een langdurig klusje, maar het werkt goed.

Emmelien gaat weer naar meneer Van der Pol in huize Nieuw Avondrust om de slijmbeursontsteking in zijn arm leeg te zuigen. Intussen is Vincent Brink met een verbrande hand bij de praktijk gekomen. Het ging mis met theezetten op school.

Sandra Lee-Dekker maakt zich grote zorgen om haar zwangerschap. Ze heeft al eerder een miskraam gehad en nu vloeit ze weer.

Deel deze uitzending: