De Dorpsdokter (28)

De Dorpsdokter (28)

De zevende tweeling in twee weken tijd is geboren in Kolderveen. Dokter Piet en Reinier (huisarts in opleiding) gaan op kraamvisite. De heer Dijkhuis loopt 500 kilometer om zijn doorbloeding te verbeteren en komt met een blessure bij dokter Rosemarie.

Bij de familie Melle is een tweeling geboren. Dat is al de zevende tweeling in twee weken tijd in het ziekenhuis in Meppel. Dokter Piet en huisarts in opleiding Reinier gaan op kraamvisite.

De heer Dijkhuis loopt 500 kilometer in twee maanden om zijn doorbloeding te verbeteren. Hij komt met een blessure bij dokter Rosemarie.

De heer Van der Heide komt bij dokter Roelof met rugklachten. Bij Piet komt de heer De Boer met zijn zoon. Hij is gevallen met judo en hij heeft last van zijn pols. We maken kennis met Detje, die uitlegt hoe alles in de apotheek werkt.

Bij dokter Piet komt de heer Westendorp met een ontstoken teen en Roelof mag bij de heer Sok een hematoom wegsnijden. Omdat hij bloedverdunners slikt, moet er extra aandacht aan worden besteed. Tot slot komt mevrouw Sok bij Rosemarie met haar dochtertje Julia. Ze heeft een oorontsteking en bronchitis

Deel deze uitzending: