De Dorpsdokter (26)

De Dorpsdokter (26)

Jochem heeft een loopoor en blijkt resistent voor bepaalde antibiotica. De heer Penning is gevallen tijdens wintersport en heeft een bult op zijn been. En slager Lantinga heeft bijna al zijn vingertoppen verloren...

Jochem en zijn moeder komen bij dokter Roelof. Jochem heeft een loopoor en blijkt resistent voor bepaalde antibiotica. Hij en zijn zusje vinden het zo leuk, dat ze eigenlijk niet meer naar huis willen.

De heer Penning komt bij dokter Rosemarie omdat hij is gevallen tijdens wintersport en een bult op zijn been heeft. Het vocht wordt er uitgehaald.

Dokter Roelof gaat op visite in woon- zorgcentrum Het Kerspel. Hij bezoekt verschillende patiënten, zoals mw. Alberts, die plekjes op haar voorhoofd heeft en mw. Wiltinge die een bromtoon in haar oor hoort.

Bij dokter Piet komt de plaatselijke slager Lantinga die bijna zijn vingertoppen heeft verloren. De jonge Jowi Brand heeft last van kloofjes tussen zijn billen en komt met zijn moeder dokter Rosemarie om raad vragen.

Bij dokter Piet komt Ruben Ebbeling, die heel erg verkouden is en erg veel hoest, al drie maanden...

Dokter Rosemarie gaat op huisbezoek bij mevrouw Meijerdie een paardenmiddel wil, omdat ze met vakantie naar Rome gaat...

Deel deze uitzending: