De Dorpsdokter (32)

De Dorpsdokter (32)

Dokter Roelof doet een uitgebreid oogonderzoek bij meneer Beute die een stukje ijzer in zijn oog heeft gekregen. Mevrouw Bakker komt bij dokter Rosemarie met een blaaontsteking. Dokter Piet legt uit wat endometriose is en Reinier snijdt een abces weg.

Dokter Roelof doet een uitgebreid oogonderzoek bij meneer Beute die een stukje ijzer in zijn oog heeft gekregen en die daar nog behoorlijk pijn aan heeft.

Mevrouw Bakker komt bij Dokter Rosemarie met een knobbeltje op haar voet waardoor ze pijn heeft bij het lopen en ze denkt ook dat ze last heeft van een blaasontsteking.

Dokter Piet legt uit wat endometriose is en behandelt een patiënte met deze aandoening en gaat op bezoek in zorgcentrum Het Kerspel.

Mevrouw van Kampen heeft een brandwondje aan haar vinger. Piet vindt dat er toch iets aan gedaan moet worden. Ook Mark komt bij Piet met problemen met zijn enkel. Hij heeft de

dag ervoor zijn enkel gestoten.

Dokter Reinier snijdt een abces weg bij Naomi, die een ontsteking heeft aan haar knie.

En Monica met haar begeleidster komen bij Rienier omdat ze waterpokken heeft gehad en haar begeleidster is ook bang, dat ze oorontsteking heeft.

Deel deze uitzending: