De Stadsdokter: het autorijden, de antidepressiva en de pijnlijke pols

De Stadsdokter: het autorijden, de antidepressiva en de pijnlijke pols

De heer Kool: hij durft niet auto te rijden. Zijn coordinatie is slecht. Mevrouw Heilig: ze is erg misselijk. Dit komt door afbouwen van antidepressiva. Mevrouw van der Plug: er wordt van haar pijnlijke pols een foto gemaakt, ze komt voor de uitslag.

- De heer Steinvort heeft tijdens zijn werk zijn enkel geblesseerd. Hij vraagt dokter Coen of het een breuk is of heeft hij zijn banden verrekt? Doktersassistente Hilde zwachtelt zijn voet goed in.

- Bij Peter komt de heer Kool. Hij durft niet zo goed meer autorijden, omdat zijn coördinatievermogen minder is geworden. Peter onderzoekt hem. Hij wordt doorverwezen naar de neuroloog.

- Bij dokter Bas komt de heer van Putten. Hij wordt gek van het hoesten en slijm opgeven.

- Huisarts in opleiding Denise gaat op bezoek bij de heer Wittebol, die lijdt aan een auto-immuunziekte.

- Mevrouw Heilig is erg misselijk, mogelijk door het afbouwen van anti-depressiva. Ze voelt zich erg beroerd en vraagt Marianka om raad.

- Coen gaat op bezoek bij mevr. v.d. Plug over de uitslag van de foto die van haar pols is gemaakt. Er is gelukkig niets gebroken, maar het is nog niet in orde. Verder heeft ze een cyste bij haar eileider en daar maakt ze zich zorgen om.

Deel deze uitzending: