De Stadsdokter: de inbraak, de ballon en de hospice

De Stadsdokter: de inbraak, de ballon en de hospice

Coen: leidt de politie rond na inbraak in praktijk... Mevrouw van der Wal: ballon tegen oog uit elkaar geknald... Mevrouw Mellema: ligt in een hospice...

- Coen begint de dag met het rondleiden van de politie. Er is ingebroken in de praktijk. Dit is niet de eerste keer. De politie verricht forensisch onderzoek. De agent zoekt naar vingerafdrukken.

- Bas moet eerst stofzuigen, de rommel opruimen en ontvangt dan de heer van Dijk die last van hoge bloedsuikers heeft. Als advies geeft Bas dat diabetes uitgesteld kan worden door meer te bewegen.

- Bij Peter komt mevrouw van der Wal. Ze blies een ballon op, die in haar oog uit elkaar knalde. Ze ziet nog steeds wazig. Het oog wordt onderzocht.

- Ilse gaat op huisbezoek bij mevrouw Mellema, die al vijf jaar darmkanker heeft. Ze is uitbehandeld. De buren maken zich zorgen en hebben gebeld. Ze was gevallen en heeft de hele nacht op de grond gelegen.

- Bij Coen komt mevrouw Dijkman, die last heeft van een cyste op haar schouder. Deze cyste moet verwijderd worden.

- Bij Peter komt de heer Den Otter die een wrat op zijn oor heeft. Hij wil deze weg laten halen. De wrat wordt direct verwijderd.

- Noah komt met zijn moeder bij Bas. Hij heeft een ontstoken teen. Deze moet behandeld worden met een zalfje. De ontsteking komt vermoedelijk doordat hij een gevoelige huid heeft.

- Ilse bezoekt mevrouw Mellema opnieuw, die inmiddels in een hospice is opgenomen. Kort na het doktersbezoek overlijdt ze.

Deel deze uitzending: