De Straatdokter (3)

De Straatdokter (3)

Nancy is door een kleine infectie uiteindelijk haar hele arm kwijtgeraakt en heeft nu wondroos op de stomp van haar geamputeerde arm en aan haar benen en voeten. Haar bloedvaten zijn stuk door alcohol en roken.

Marcel Slockers krijgt de heer Lynch op het spreekuur in Havenzicht. Hij moet een nieuwe heup. Maar dat gaat niet zonder problemen als je hersenen door alcohol zijn aangetast.

We maken kennis met Nancy, die door een kleine infectie uiteindelijk haar hele arm is kwijtgeraakt en nu wondroos heeft op de stomp van haar geamputeerde arm en aan haar benen en voeten. Haar bloedvaten zijn stuk door alcohol en roken. Ze loopt op plastic schoenen en die verergeren het probleem.

Straatverpleegkundige Frans Willems gaat met de GGD de ontruiming van een appartement voorbereiden. De bewoner is opgenomen in Havenzicht en kan niet zelfstandig wonen.

De heer Fajaz is depressief en komt bij dokter Marcel met vragen over zijn suikerziekte. een huis, geen inkomen, dat vindt hij geen leven.

 

Tot slot maken we kennis met de heer Louis Middendorp. Hij is als ondernemer alles kwijtgeraakt en moet met niets weer zien te beginnen. Marcel legt uit, dat heel veel ondernemers en z.z.p.-ers in deze crisistijd in de problemen komen.

Deel deze uitzending: