De Straatdokter: de Poolse dakloze en de nieuwe kamer

De Straatdokter: de Poolse dakloze en de nieuwe kamer

De Poolse Roman ligt onder een brug te slapen. Dokter Frans probeert hem te overtuigen terug te keren naar Polen. Want de bekeuringen stapelen zich op en als het zo doorgaat verdwijnt hij een tijdje in de gevangenis...

In Havenzicht komt de dakloze heer Kalidin bij dokter Marcel Slockers. Hij is erg vergeetachtig geworden en kan moeilijk lopen door zijn alcoholgebruik. Zijn teennagels zijn ongekend lang.

Frans Willemse gaat samen met de GGD op zoek naar de Poolse Roman. Hij ligt onder een brug te slapen. Hulp bieden mogen ze niet, hooguit proberen hem over te halen terug te keren naar Polen. Hij kan ook wachten tot hij genoeg bekeuringen heeft zodat hij een tijdje de gevangenis ingaat. De politie blijft namelijk bekeuringen uitdelen.

Lionel komt bij dokter Marcel Slockers met een " goed bericht en een slecht bericht". Hij heeft in elk geval weer een dak boven zijn hoofd. Hij moet een staaroperatie ondergaan.

Oude bekende Nancy wordt behandeld bij de pedicure en dat is hard nodig. Marcel vreest voor dikke-darmkanker bij de dakloze Henk van Schaik.

En Andrea, de verpleegkundige van Havenzicht gaat even kijken bij Lionel in zijn nieuwe kamer. Een nieuw begin voor een 'hopeloos' geval?

Deel deze uitzending: