Mensenhandel in India

Mensenhandel in India

Mensenhandel is een groot probleem in India. Meer dan 3 miljoen kinderen zijn het slachtoffer van mensenhandel. Meisjes die vanaf hun eerste levensjaar terechtkomen in de prostitutie door middel van mensenhandel en vaak via familiebanden. Arjan Lock ging naar India en bezocht christenen die deze kinderen proberen te redden uit de Prostitutie. Verder: Christian Motorcycle Assosiation, kerken helpen in tijden van bezuinigingen.

Church for Bikers

De stoere bikkels op hun Harley Davidson. Iedereen kent het beeld, maar wat minder mensen weten is dat er ook een groep christenen is die er zo bij loopt. De Christian Motorcycle Association (CMA) heten ze. Mirjam gaat kijken wat zij precies doen in deze harde wereld.

Afschaffing PGB's

Maandag, de dag voor prinsjesdag, zal er een grote demonstratie plaatsvinden tegen de vele bezuinigingen die er gepland staan voor de komende tijd. Wij praten met de belangenbehartiger van de PGB's: Hans van der Knijff, die zelf ook hiervan afhankelijk is.

Nieuwsblokje

Ook deze week weer zal Andries het christelijke nieuws met ons doornemen, met deze week een legokerk, een film over een bekeerde crimineel en meer.

Deel deze uitzending: