Geloven zonder armen en benen

Geloven zonder armen en benen

Zonder armen, zonder benen, maar niet zonder God. Nick Vujicic (29) wordt geboren zonder armen en benen. Ondanks deze tegenslagen is zijn leven verre van doelloos. Zijn grootste passie is het vertellen over de goedheid van God. In Amerika is hij een van de drukst bezette sprekers en inspirators van deze tijd. Herman Wegter ontmoet deze bijzondere man in de Verenigde Staten.

Nick Vujicic

Mirjam ontmoet Iraanse beroemdheid

De blinde Iraanse pianist Mahyar Fazeli (29) woont sinds januari 2010 in Nederland. Momenteel verblijft hij op het AZC in Amersfoort. In Iran is hij bekend van de film 'Mim Mesle Madar', waaraan hij als pianist heeft meegewerkt. Veel Iraniërs die hem hier tegenkomen willen dan ook met hem op de foto. Mahyar is blind en heeft vanaf zijn vijfde zelf piano leren spelen; zonder leraar. Het belangrijkste dat hij in Nederland leerde kennen echter is... God!

Christen en occupyer

Hij noemt zichzelf Edgar Neo, is christen en occupyer. Ooit bezat hij miljoenen die hij verdiende met zijn internetbedrijf, maar nu leidt hij een eenvoudig bestaan. Na het verkopen van zijn bedrijf en het afstaan van zijn aandelen ging het roer om in het leven van Edgar. Wie is deze man? En waarom gaf hij zijn rijke bestaan op om in armoede te gaan leven? Andries vraagt het aan hem in de studio van Door de Wereld.

Nieuwe kerk in Leidsche Rijn

Deel deze uitzending: