Evangeliseren in Kamchatka

Evangeliseren in Kamchatka

Arjan Lock is in Kamchatka en Anne Mar bezoekt verschillende kerken in Amsterdam.

Arjan Lock in Kamchatka

EO-directeur Arjan Lock reist naar het "einde van de wereld": het schiereiland Kamtsjatka in het verre oosten van Rusland. Bij een temperatuur van 25 graden onder het vriespunt bezoekt hij samen met evangelist Nikolai een inheemse eskimostam, de ‘Koryaks’.

Leger des Heils 125 jaar

Eén van de kerken die Anne Mar bezoekt in deze uitzending is het Leger des Heils. Hier zijn ze volop bezig met de voorbereidingen voor het jubileumjaar 2012. Wat verwacht het Leger des Heils in 2012?

Migrantenkerk

Samuel Lee is voorganger in een migrantenkerk in Amsterdam. 2012 begint met een slecht bericht voor de gemeente, ze moeten hun locatie verlaten en op zoek naar een nieuwe plek om samenkomsten te houden. Wat brengt 2012 voor Samuel Lee en zijn gemeente?

Kopten vieren kerst

Koptische christenen vieren kerst op 7 januari. In Amsterdam bevindt zich een Koptische gemeente en Anne Mar gaat bij hen op bezoek tijdens de voorbereidingen voor het kerstfeest. De Kopten krijgen de laatste tijd veel geweld te verduren in Egypte. Wat verwachten de Kopten van 2012?

Hoop voor Noord

Jurjen ten Brinke is kerkplanter. In Amsterdam groeit zjin kerk 'Hoop voor Noord' en 2012 kan wel eens een jaar worden van nog meer groei en nieuwe kerken.

Deel deze uitzending: