Kinderprostitutie in Mumbai

Kinderprostitutie in Mumbai

Kinderprostitutie in India is een groot probleem. Free a Child is een organisatie die jonge meisjes bevrijdt uit Indiase bordelen. We gaan mee met een van de oprichters van deze organisatie; Christian de Kousemaeker. Hij laat ons de misstanden en gruwelen zien in de Rosse buurten van Mumbai, Tijdens de reportage worden undercover beelden getoond die gemaakt zijn met een verborgen camera.

Verschillende buurten worden bezocht. Als eerste een gebouw van 5 verdiepingen hoog met allemaal gangetjes en kleine trappen. Het is er vies en warm. Hier zitten zo'n 200 meisjes die zichzelf aanbieden.

Vervolgens gaan we naar twee andere buurten waar bordelen zijn. In de straten lopen tientallen ratten. In de meeste bordelen worden wij eerst ontvangen in kleine ruimtes waar de meisjes in een rij voor ons staan, een vernederend gezicht.

Indien u meer informatie wilt over Free a Child of hen wilt steunen kijk dan op hun website: www.freeachild.com


Andries Knevel spreekt verder in de studio met Christian de Kousemaeker. Christian is de oprichter van 'Free a Child'. Hij is net terug uit India en zal zijn verhaal toelichten.janneke louisa

Janneke Louisa is de beoogde nieuwe voorzitter van de ChristenUnie. Ze praat in de studio met Andries over haar motivatie en visie.

Spaanse kerk in Rotterdam

Anne Mar gaat op bezoek bij migrantenkerk 'Sagrada Familia' in Rotterdam. Deze migrantenkerk richt zich op de gemeenschap om hen heen.

Deel deze uitzending: