De Week van het Wereldeinde

De Week van het Wereldeinde

Eén van de meest gestelde vragen op dit moment is: wanneer komt het einde van de wereld? Orlando Bottenbley praat hierover met Andries Knevel in de studio. De Japanse Megumi Yokota werd ontvoerd door Noord-Korea, haar ouders bidden al 30 jaar voor hun dochter. Het laatste christelijke nieuws wordt gebracht door Mirjam Bouwman.

Christelijke top in Duitsland

Orlando Bottenbley over de eindtijd

De week vooraf aan deze uitzending stond in het teken van 'De week van het wereldeinde'. Andries Knevel spreekt met voorganger Orlando Bottenbley over het einde van de wereld en de eindtijd.

De NCRV en de EO zonden documentaires uit over dit veel besproken onderwerp. Zo werd de documentaire 'Het Kaf en het Koren' door de EO uitgezonden. Een trailer hiervan vindt u op de homepagina.

Megumi Yokota

Noord-Korea ontvoerde tientallen Japanners om Koreaanse spionnen de taal en cultuur van Japan bij te brengen. In 1977 werd Megumi Yokota ontvoerd en haar ouders bidden al 30 jaar voor haar.

Bekeringsverhalen op DVD

Christian Verwoerd legt op een professionele manier de bekeringsverhalen van acht jongeren uit de Ablasserwaard vast op DVD. Deze films zijn te bestellen via internet en de verhalen gaan over de radicale ommekeer die de jongeren maakten in hun leven.

Bekijk de trailer op YouTube

Executie Iraanse voorganger Nadarkhani

Christelijke website Jezus.net valt in de prijzen

Deel deze uitzending: