Van Songs of Praise tot de Filipijnse jungle

Van Songs of Praise tot de Filipijnse jungle

Mirjam Bouwman bezoekt 'Songs of Praise', een grootschalig koorzangprogramma in Engeland. In de studio wordt gesproken over een christelijk voetbalproject in Zuid-Afrika. Jan Willem den Bok is in de jungle van de Filipijnen.

Songs of Praise

Mirjam Bouwman bezoekt 'Songs of Praise', een zeer populair koorzangprogramma van de BBC. Al 50 jaar wordt er met veel belangstelling naar gekeken, want er wordt niet alleen een podium geboden voor prachtige koren maar ook typisch Engelse tradities en het alledaagse leven worden getoond. Mirjam liep een dagje mee met de presentator.

WK voetbal en 'lifeskills'

Het is te merken dat in juni het WK begint. Velen bereiden zich er op voor. Zo ook zendingsteams.

Ubabalo is een organisatie die jongeren in de sloppenwijken van Zuid-Afrika door middel van voetbal ook levensvaardigheden bij wil brengen.

Andries Knevel spreekt hier over met Wim Takkebos, die binnenkort met een Nederlands team van voetballers naar Zuid-Afrika gaat. Ze hebben een passie voor voetbal en God.

Website van Sportswitnesses Nederland

> meer over het project

Grenzen van Gods Koninkrijk: Filippijnen

Het Evangelie is op sommige plekken nog niet of nauwelijks gehoord. Zo ook in de jungle van de Filippijnen. De hitte en lastige omstandigheden houden zendelingen echter niet tegen om het goede nieuws te verkondigen en het Koninkrijk Gods verder te brengen. Jan Willem den Bok ging voor de serie "Grenzen van Gods Koninkrijk" met een zendingsteam mee. Bekijk het prachtige verslag!

 

Lees ook de blog, met zijn belevenissen.

Blog!

Deel deze uitzending: