Het CDA aan zet

Het CDA aan zet

In deze uitzending: Het CDA is aan zet. tijdens het congres wordt duidelijk of we een nieuwe regering hebben. Door de Wereld is er bij. Zendingswerkers nemen een Malinese boer mee naar Nederland.Mirjam Bouwman zoekt hem op.

Het CDA congres

 

Het CDA-congres heeft gekozen voor en samenwerking met de VVD en PVV. De laatste van de twee doet veel stof opwaaien. Ferrier en Koppejan zijn nog steeds niet voor net als één derde van de CDA'ers. Tijdens het congres is Marjan Moolenaar live aanwezig om te praten over de sfeer van het congres en de toekomst van de christelijke partij.

 

In de studio praat Andries Knevel met CDA-prominent Arie Oostlander over de uitslag van het congres en over de C in het CDA.

Malinese boer in Nederland

In de regen op een tractor rijden met uitzicht op de vlakke akkerbouwgebieden van Nederland. Voor velen is dat even wennen. Maar voor Joël Tangara uit het Afrikaanse Mali is het een geweldige ervaring. Hij volgt een landbouwopleiding en loopt hier stage. Dankzij een Nederlands zendingsechtpaar kan Joël hier leren en later zijn eigen land en kerk verder helpen. Mirjam Bouwman zocht hem op.

Meer info over het evangelisatieproject: www.avonturiers.nl

Deel deze uitzending: