Slachtoffer roekeloos rijgedrag

Slachtoffer roekeloos rijgedrag

Mirjam Bouwman gaat op bezoek bij een christelijke kraker. Andries knevel praat met Jelmer van Slooten en zijn moeder Cocky van Slooten over het ongeluk wat zijn leven veranderde. Verder in deze uitzending: Melissa Daddio:'I killed my boyfriend'.

Mirjam bezoekt een christelijke kraker

Eén oktober gaat de kraakwet in en wordt kraken bij wet verboden. De krakers lopen vanaf dan kans op een jaar gevangenisstraf voor het kraken. Mirjam Bouwman gaat op bezoek bij Martin Geuzendam. Martin is kraker maar daarnaast is hij ook een christen. Mirjam vraagt Martin of dit wel samen gaat.

Vergeving na onrecht

Jelmer van Slooten is een gewone gezonde jongen. Tot er op een dag iets vreselijks gebeurd. De auto van de de familie van Slooten wordt aangereden en raakt van de weg. In de studio praat hij samen met zijn moeder Cocky van Slooten over de gevolgen van het ongeluk.

Melissa Daddio is een meisje met veel dromen. Dat alles verdwijnt wanneer ze op een avond met drugs op achter het stuur kruipt en haar vriend dood rijdt. Melissa heeft spijt van haar actie en staat de volgende dag bij de ouders van de overleden Shaun om vergeving te vragen.

Jelmer en Cocky reageren op het verhaal van Melissa. Kunnen zij onderhand de dader al vergeven?

Deel deze uitzending: