Ontvoeringen einde onwikkelingswerk?

Ontvoeringen einde onwikkelingswerk?

Paul Lieverse praat met Andries knevel in de studio over ontvoeringen van verschillende hulpverleners. Mirjam Bouwman gaat lang bij christelijke game ontwikkelaars. Door de Wereld volgt Jolanda Omvlee op de Lausanne conferentie over de toekomst van de kerk.

Ontvoering

Vandaag de dag zijn ontvoeringen nog steeds iets waar je over leest waneer je de kranten open slaat. Andries Knevel praat met Paul Lieverse over een nog steeds aan de gang zijnde ontvoering in Jemen.

Christelijk Gamen?

Gamen is big business. jaarlijks gaan er milajrden om in de digitale wereld die zelfs groter is dan de televisie en filmindustrie bij elkaar. Maar die spelletjes op de computer zijn meer dan eens nogal dubieus. En de vraag is dan: kun je als christen meedoen? Mirjam Bouwman ging op zoek bij christelijke gamemakers.

Lausanne conferentie 2010

In 1974 vond de eerste Lausanne-conferentie plaats. Billy Graham startte het initiatief om dat christerlijke leiders vanover de hele wereld in contact te brengen met elkaar.

Afgelopen week was de derde Lausanne conferentie. Andries Knevel praat met Jolanda Omvlee, directeur van Compassion, en we volgen haar tijdens de conferentie in Zuid-Afrika.

Deel deze uitzending: