Hoe is het toch met...

Hoe is het toch met...

Bert van Leeuwen gaat op zoek naar BN'ers die uit beeld zijn verdwenen. Ook ontmoet Bert mensen die eenmalig het nieuws haalden met een extreme gebeurtenis of een persoonlijk drama. Hoe heeft het leven van deze mensen zich ontwikkeld sinds wij voor het laatst van hen hoorden?

Joan begon haar sportcarrière in Den Haag bij de ijsclub Houtrust. Na veel trainen doet ze al op haar twaalfde mee aan de kampioenschappen. Samen met haar vriendin en concurrent Sjoukje Dijkstra zorgen zij voor successen in een sport die daarvoor in Nederland nauwelijks bekend was.

René spreekt twee jongens aan die met hun scooter rakelings langs een oudere vrouw scheuren op de parkeerplaats van de supermarkt. Volgens getuigen vroeg hij om enig respect voor ouderen. De jongens, beiden 18 jaar, richten hun woede op René en slaan en schoppen hem meerdere malen. Dit wordt René fataal.

In 1973 wordt de naam van het duo met een hit gevestigd. In 1979 gaat de relatie over, maar het duo besluit door te gaan met zingen. Het jaar 1981 wordt door een hit een hoogtepunt in hun carrière. Maar zakelijk werkt het niet meer. Mirella zet er een punt achter en gaat solo. Frank gaat door met een andere zangeres. In deze samenstelling volgen weer enkele hits. Inmiddels bestaat het duo bijna 30 jaar. Sinds 2008 werkt Frank weer samen met de echte Mirella.

Deel deze uitzending: