Ik ben nog geen anderhalve meter.

Heb je een persoonlijke vraag of reactie voor Gerard en Annet zet die dan onder dit artikel. Wie weet wordt jouw reactie dan behandeld in de podcastuitzending.

 

Meld je nu aan voor de podcast en ontvang eind deze week het radioprogramma op je computer. Daarnaast krijg je automatisch wekelijks een vooruitblik op de komende Jong afleveringen.

Nederlanders behoren tot de langste mensen van de wereld. Toch zijn er mensen die niet langer worden dan de lengte van een achtjarige. Kabouters, dwergen of lilliputters zijn pijnlijke benamingen voor deze “kleine mensen”. Zij hebben een genetische afwijking.

Gerard is 1 meter 45 en heeft vooral moeite met het vinden van een vriendin. Veel vrouwen willen een lange man, iemand waar je tegen op kan kijken. Ondanks dat hij intelligent en sportief is en veel humor heeft, ligt hij niet goed in de markt bij de vrouwen.

Annet was tot voor kort 1 meter 20 maar is bezig met beenverlenging, een zeer intensief proces. Door het breken van haar botten zal zij er in drie jaar tijd 23 centimeter bij krijgen. Toch heeft zij haar grote droom moeten opgeven….....

Deel deze uitzending: