Ik leef in een vreemd gezin

Ik leef in een vreemd gezin

Je bent een opgroeiende tiener en operazingen is je passie. Opmerkelijk, maar zeker als je vier broers en zussen ook niets liever doen dan dat. Alain, Walther, Lonne, Liza en Lili Pondman vormen 'The Family Pondman'.

Je bent een opgroeiende tiener en opera zingen is je passie. Opmerkelijk, maar zeker als je vier broers en zussen ook niets liever doen dan dat. Alain, Walther, Lonne, Liza en Lili Pondman vormen 'The Family Pondman'. Onder het strenge toezicht van hun vader maken ze klassieke muziek, zingen ze operastukken en treden ze op op festivals, tv programma’s en bejaardenhuizen. In de media wordt de opvoeding van de kinderen omstreden genoemd en sommigen nemen zelfs het woord sektarisch in de mond. De kinderen zouden geen eigen mening hebben.

Klaas van Kruistum duikt in het leven van deze bijzondere familie, onderwerpt zich aan het gezag van vader Pondman, neemt samen met de broers zangles, gaat shoppen met de meiden en tot slot neemt hij de familie mee naar een karaoke bar. Hoe dat afloopt zie je dinsdag 27 oktober in JONG.

Deel deze uitzending: