'Ik was 21 jaar, had 2 kinderen en werd weduwe'

'Ik was 21 jaar, had 2 kinderen en werd weduwe'

Per bus gaat Manuel Venderbosch langs bij jongeren met een bijzonder verhaal of uiterlijk. Hoe gaan ze om met hun anders-zijn? En hoe reageert hun omgeving? Manuel ervaart het zelf en stapt een dag in het leven van een jongere.

Nathasja’s wereld stort in en nu 2 jaar later worstelt zij nog iedere dag met haar verdriet. Want hoe verwerk je op zo’n jonge leeftijd dat je partner sterft, en hoe ga je verder met twee kleine kinderen?

Nathasja heeft het gevoel van alle kanten niet begrepen te worden. Haar leeftijdsgenoten, die nog bezig zijn met hun eerste vriendjes en uitgaan, vinden dat Nathasja niet te lang moet blijven hangen in haar verdriet en verder moet gaan met haar leven. En familie vindt vaak weer dat ze iets te snel gaat in haar rouwverwerking. Kortom: Nathasja doet het voor haar gevoel nooit goed.

Violet verloor haar man bij het ongeluk in het FC Twente stadion, en bleef net als Nathasja ook op jonge leeftijd achter met twee kleine kinderen. Nathasja gaat daarom samen met Manuel op bezoek bij Violet, in de hoop eindelijk iemand te vinden die haar begrijpt, en haar misschien wat tips kan geven.

Omdat Nathasja het lastig vindt dat eigenlijk niemand haar begrijpt, wil ze naast het ontmoeten van Violet ook haar omgeving vertellen hoe het met haar gaat. Ze heeft daarom vrienden en familie naar de JONG studio geroepen om hen te vertellen wat haar dwars zit, en hoe ze zich daarover voelt.

Deel deze uitzending: