Ik word erg jong vader

Ik word erg jong vader

Poepluiers, babyspeentjes en positiekleding; niet echt onderwerpen waar een doorsnee jongere zich mee bezighoudt. Cees en Rob waren 19 toen hun leven van de ene op de andere dag op z'n kop stond: ze werden papa.

Poepluiers, babyspeentjes en positiekleding, niet echt onderwerpen waar een doorsnee jongere zich mee bezig houdt. Cees en Rob waren beide 19 toen ze dat wel moesten. Van de een op de andere dag stond hun leven helemaal op zijn kop. “Ik wilde helemaal geen pappa worden. Van mij mocht het wel weggehaald worden.”

In deze Jong gaat Manuel langs bij Rob, de trotse vader van Isa. “Ik schrok me rot toen mijn vriendin Mariel me belde met het nieuws dat ze zwanger was. Ik wilde helemaal geen kind. Maar Mariel wilde het niet weg laten halen”.

Inmiddels gaat Rob als volleerd pappa met zijn dochter Isa om. “Maar dat heeft ook wel even geduurd”, vertelt Rob. “We konden Isa eerst niet eens een schone luier omdoen”.

Voor Cees moet de grote dag nog komen. Manuel gaat met Cees en zijn vriendin Asha mee naar de verloskundige, waar het stel het hartje van hun kindje hoort. “Ik ben een beetje zenuwachtig voor wat gaat komen, maar ik vind het ook geweldig. Ik ga 100% voor mijn kindje.”

In deze aflevering van Jong dus de mooie en moeilijke kanten van heel jong vader worden. En ook Manuel wordt in het diepe gegooid. Hij mag een middagje op Isa passen. Maar of dat goed afloopt...

Deel deze uitzending: