Mijn hele familie is vermoord

Mijn hele familie is vermoord

Als zijn moeder en twee broertjes in zijn bijzijn worden vermoord, blijft de elfjarige Danny alleen achter. Nu, negen jaar later, verwerkt Danny (20) dit drama door erover te rappen. Hij vertelt hoe het nu met hem gaat en gaat hij voor het eerst terug naar de plek des onheils.

Als kleine jongen groeit Danny op met zijn moeder en twee jongere broertjes. Als zijn moeder een nieuwe vriend krijgt, vindt Danny hem in eerste instantie wel een “toffe gozer”. Maar dit verandert al snel als zijn moeder en haar vriend steeds meer ruzie krijgen.

Dit escaleert compleet als Danny op een avond wakker wordt van gestommel in huis. Als hij gaat kijken bij zijn moeder en broertjes vindt hij ze alle drie levenloos. Ze zijn vermoord door de vriend van zijn moeder. De dan 11-jarige Danny blijft helemaal alleen achter.

Inmiddels is Danny 20 jaar en verwerkt hij zijn heftige verleden door erover te rappen. Met gevoelige teksten en melodieën uit hij zijn verdriet over het verlies van z’n familie.

In JONG schrijft hij een nieuwe rap aan zijn moeder en broertjes, en laat hij deze horen aan Leanne. Zij verloor net als Danny ook in één klap haar complete gezin.

Deel deze uitzending: