Succesvol in het buitenland

Succesvol in het buitenland

De Nederlandse dj's W&W (Ward en Willem) zijn in eigen land vrijwel onbekend, maar heel groot in het buitenland. Presentator Manuel Venderbos gaat met ze mee op reis naar Boedapest. En hij bezoekt internationaal topmodel Tahnee Frijters op Gran Canaria.

De succesvolle Willem van Hanegem jr. (23) en Ward van der Harst (22) brengen hun platen uit onder het Armada-label van top-dj Armin van Buuren. Ook staan ze op de 36ste plaats in de lijst van beste dj's ter wereld. Manuel praat thuis in Nederland met trotse vader Willem van Hanegem sr. en vliegt met W&W voor een optreden naar Hongarije, waar de fans zich letterlijk aan de dj's vastklampen.

Tahnee Frijters (25) is topmodel en werkt voor alle grote merken. Het grootste deel van het jaar is zij voor shoots in het buitenland, vaak op de meest paradijselijke plekken. Manuel zoekt haar op tijdens een opdracht op Gran Canaria en praat met haar over het succes, alle roem en aandacht, maar ook over de eenzaamheid, huilen op je hotelkamer en vooroordelen.

Deel deze uitzending: