Mozes II

Mozes II

Twee teams proberen de Omega Code van Mozes te kraken. Team A bestaat uit Nathasja, broer Marcus, moeder Diana en opa Kremer. Ze nemen het op tegen team B: captain Jesse, nicht Ravenna, vader Paul en opa Van der Meer.

Twee teams gaan proberen de Omega Code te kraken van Mozes. En die code hebben ze nodig om de kluis te openen. En daarin zitten superprijzen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje met je familie naar een archeologish pretpark, of de allernieuwste spelcomputer waarmee je zelf lekker actief een potje kunt tennissen.

Team A, met teamcaptain Nathasja, broer Marcus, moeder Diana en opa Kremer, neemt het op tegen team B, met teamcaptain Jesse, nicht Ravenna, vader Paul en opa Van der Meer. Welk team gaat de finale spelen en naar huis met de Omega-Code trofee? Kijk zondag 25 februari naar Omega Code, om 16.35 uur op Z@pp, Ned. 3.

Dit is de tweede aflevering die over Mozes gaat. Wil je de eerste nog eens zien? Ga dan naar het archief, naar de aflevering van 22 oktober. Daar kun je de video bekijken.

Deel deze uitzending: