Snuf de Hond in oorlogstijd (3)

Snuf de Hond in oorlogstijd (3)

Tjerk maakt een schuilplaats voor Kapitein Brandenburg. De piloot weet veel van honden af en helpt Tom om Snuf te trainen. De vorige eigenaar van Snuf vertelt hen dat hij onderduikers in huis heeft; het meisje Mirjam met haar grootouders. Al snel worden ze verraden. Gelukkig wordt Mirjam op het nippertje gered door een vriendelijke Duitse soldaat. Tom en Snuf proberen haar te helpen, maar ze worden ontdekt. Snuf komt snel in actie met een spectactulaire afleidingsmanoeuvre, maar hij wordt neergeschoten. Hoe moet het nu verder?

Tjerk maakt een schuilplaats voor de kapitein Brandenburg. De piloot weet veel van honden af en helpt Tom om Snuf te trainen. De vorige eigenaar van Snuf vertelt hen dat hij onderduikers in huis heeft: het meisje Mirjam met haar grootouders. Al snel worden ze verraden. Gelukkig wordt Mirjam op het nippertje gered door een vriendelijke Duitse soldaat. Tom en Snuf proberen haar te helpen, maar ze worden ontdekt. Snuf komt snel in actie met een spectaculaire afleidingsmanoeuvre, maar hij wordt neergeschoten...

De serie Snuf de hond is geïnspireerd op de succesvolle boekenreeks van Piet Prins en geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Deel deze uitzending: