Het Britse hof bevestigt de geruchten die al wekenlang de ronde gaan: prins Harry heeft een relatie met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Het leuke nieuwtje wordt de wereld in gebracht door een boze prins. Harry meldt in zijn statement dat de pers te ver is gegaan en zijn vriendin met rust moet laten. Jeroen Snel spreekt erover met correspondent Lia van Bekhoven.

Koningin Máxima in de Schilderswijk
Máxima was donderdag in buurtcentrum De Mussen in de Haagse Schilderswijk. De koningin nam uitgebreid de tijd om verschillende kunstwerken en optredens van de kinderen te bekijken.

Mode
Voor de reis naar Australië en Nieuw-Zeeland had koningin Máxima weer flink wat outfits ingepakt. Af en toe koos Máxima voor een japon die zij al eens eerder gedragen had maar we hebben ook zeker nieuwe jurken gezien. Modejournalist Cécile Narinx bekijkt de verschillende looks van koningin Máxima tijdens de staatsbezoeken.

Sieraad Art Fair
Vorige week opende prinses Margarita de Sieraad Art Fair in Amsterdam. Samen met de prinses gingen wij op de juwelenbeurs op zoek naar de juiste sieraden voor haar komende afspraken.

Dit en nog meer koninklijke nieuwtjes, 19 november om 19:45 op NPO2. Kijken dus!

Deel deze uitzending: