Nederland Zingt reis Salzburg & Wenen

Nederland Zingt reis Salzburg & Wenen

Speciaal ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de EO pakken we dit jaar extra uit met een prachtige Nederland Zingt reis. We gaan in 2017 maar liefst 8 dagen op reis naar twee wereldberoemde steden in Oostenrijk. Salzburg en Wenen, een mooiere combinatie is niet denkbaar! Op deze reis ontmoet u onder andere ds. Arie van der Veer en Martin Zonnenberg.

Gegevens

Periode: 7 - 14 september 2017
Aantal deelnemers: +/- 80 - 180
Reissom p.p.: €985,- (o.b.v. halfpension)
Bijbelstudies: van ds. Arie van der Veer
Reisleiding: o.a. Albert-Jan Schol
Muzikale begeleiding: o.l.v. Martin Zonnenberg, Jaap Kramer, Arend Jansen en Marjolein de Wit

U kunt zich online aanmelden, klik hier. Of download het aanmeldingsformulier hier.
 
Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen via 035-6474707. 

 

 

Reisprogamma

Tijdens deze prachtige reis reizen we op dag 1 van Nederland naar Würzburg. Van daar uit reizen we verder naar Salzburg waar we drie dagen lang de stad en omgeving zullen verkennen. Hier vieren we ook het EO jubileum met een geweldig Jubileumdiner. Op dag 5 reizen we verder naar Wenen waar we twee volle dagen genieten van de prachtige stad en de wijngaarden van Wenen. Vanuit Wenen beginnen we met onze terugreis waar we nog genieten van een boottocht in Passau (Duitsland). De laatste dag is een reisdag waarin we terug reizen naar Nederland. Bijna elke dag genieten we van prachtige samenzang in mooie kerken en kathedralen met meditaties van ds. Arie van der Veer.

Klik hier voor het dag-tot-dag-programma.  

Accommodaties

Afhankelijk van de groepsgrootte en de beschikbaarheid van de hotelcapaciteit bestaat de kans dat het reisgezelschap verdeeld wordt over meerdere hotels. Tijdens de reis verblijft u in onderstaande, of gelijkwaardige, hotels. Het diner is in het hotel waar u verblijft. 

 8 september:
overnachting in Schweinfurt

8 – 11 september:
Austria Trend Hotel Salzburg West (VOLGEBOEKT!)
In het westen van Salzburg ligt het Austria Salzburg West. De comfortabele ingerichte kamers zijn voorzien van een badkamer met toilet en douche, haardroger, televisie, telefoon en minibar/koelkast

en

Austria Trend Hotel Salzburg Mitte 
De comfortabele ingerichte kamers zijn voorzien van een badkamer met toilet en douche, haardroger, televisie, telefoon en minibar/koelkast.

11 – 13 september: 
Hotel Wenen - Austria Trend hotel Pyramide
Het Austria Trend Hotel Bosei bevindt zich aan de zuidelijke rand van Wenen. De moderne kamers hebben uitzicht op de golfbaan en zijn voorzien van eigen badkamer met bad/douche en toilet, televisie. 

13 – 14 september:
overnachting in Rothenburg

In Salzburg overnachten we in twee hotels. U wordt ingeboekt in één van bovenstaande hotels op basis van uw boekingsdatum. Hotel Austria Trend in Salzburg West wordt als eerste vol geboekt. (INMIDDELS IS DIT HOTEL GEBOEKT)

Let op! Mocht u samen met iemand reizen of met iemand in de bus willen zitten vermeld dit dan ten alle tijden op uw aanmeldingsformulier en zorg ervoor dat u dezelfde boekingsdatum heeft als uw reisgenoot. Op basis van uw boekingsdatum wordt u namelijk ingeboekt, dat zorgt er gelijk voor dat u en uw reisgenoot in hetzelfde hotel kunnen overnachten.
Als u reisgenoot een andere, dus latere, boekingsdatum heeft dan is er de mogelijkheid dat wij helaas niet aan uw wens kunnen voldoen!

Kerken & Kathedralen

Het streven is om tijdens de reis in de volgende kerken/kathedralen de samenzang te vieren. Alle kerken zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

7 september: Marienkirche in Würzburg

8 september: St. Andräkirche in Salzburg

9 september: St. Nikolauskirch in Oberndorf

10 september: Nog niet bekend 

11 september: Stiftskirche St. Petrus & St. Paulus in Melk

12 september: Karlskirche in Wenen

13 september: Franziskanerkirche in Rothenburg

Busservice

U kunt gebruik maken van de volgende op – en uitstapplaatsen. Let op: er is een minimum aantal van 6 deelnemers per opstapplaats vereist. Vanzelfsprekend kunt u ook met eigen vervoer naar Asten reizen.

• Amersfoort: Station NS
• Apeldoorn: Carpool A1
• Asten: Best Western Hotel Asten Nobis
• Dordrecht: Weeskinderendijk
• Gorinchem: Station NS
• Gouda: Station NS
• Haarlem: NS Busstation Spaarnwoude Oost
• Heerenveen: Abe Lenstra Stadion - P3 De Opslach
• Meppel: Station NS
• Rotterdam: Capelsebrug
• Utrecht: P&R Westraven
• Zwolle: Station NS 

Parkeren op het wisselpunt: indien u per eigen auto naar Asten reist, is er de mogelijkheid om uw auto te parkeren bij het Best Western Hotel Nobis in Asten. Parkeren hoeft vooraf niet gereserveerd te worden en geschiedt op eigen risico. De kosten bedragen € 20 en dat is voor de hele reisduur. Indien u een overnachting via onze organisatie heeft geboekt dan zijn de parkeerkosten € 10,- gedurende de EO Nederland Zingt-reis.

Begin uw EO Nederland Zingt reis ontspannen. De EO en Goed Idee Reizen bieden u de mogelijkheid om voorafgaand aan uw vakantie te overnachten in het comfortabele Best Western Hotel Nobis Asten. Heerlijk op uw gemak opstaan, ontbijten en dan de bus in. Zo wilt u uw vakantie toch beginnen? Kijk op het tabblad overnachten voor de mogelijkheden.

Kosten & Voorwaarden

Reissom p.p.: €985,-
Toeslag 1-persoonskamer: €189,- 

Inbegrepen
- Vervoer per comfortabele touringcar
- Overnachtingen in goede middenklasse hotels op de heen- en terugreis
- Overnachtingen in goede middenklasse hotels in Salzburg & Wenen
- Op – en uitstapservice in Nederland
- Verblijf in 2-persoonskamer met bad/douche en toilet
- Verzorging op basis van halfpension; op zondag volpension
- Fooien voor hotelpersoneel, chauffeur en gidsen
- Het beschreven excursiereisprogramma, inclusief alle daar bijbehorende entreegelden; Stadstour Salzburg, boottocht Wolfgangsee, rondleiding  Abdij van Melk, bezoek Slot Schönbrunn en de tuinen van Belvedére, stadstour Wenen, Jubileumdiner Salzburg, wijnproeverij dag 5
- Reserveringskosten en administratiekosten

Niet inbegrepen
- Persoonlijke uitgaven, lunches (m.u.v. zondag) en drankjes
- Niet genoemde en/of optionele excursies en entreegelden
- Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (verplicht)
Optioneel
Overnachting voorafgaand aan uw reis in Best Western Hotel Asten****
- Evt. reis- en/of annuleringsverzekering

- Evt. verhoging van brandstoftoeslagen

- Toeslag 1-persoonskamer € 189 

Voorwaarden
- Voor deelname aan een EO-Ledenreis is een lidmaatschap per persoon verplicht. Klik hier om online uw lidmaatschap te regelen of bel met 035-2210022.
- Deze reis wordt in opdracht van de EO uitgevoerd door Goed Idee Reizen. U gaat bij het reserveren een reisovereenkomst aan met Goed Idee Reizen. De algemene voorwaarden van deze reisorganisatie zijn van toepassing op deze reis.
- De reis vindt alleen doorgang bij voldoende deelnemers.
- Eventueel genoemde reisleiding en/of bijbelstudieleider zijn onder voorbehoud in verband met onvoorziene verplichtingen en/of (persoonlijke) omstandigheden.
- Programma, hotels, kerken en kathedralen en prijswijzigingen onder voorbehoud.
- Aangezien de reis vrij intensief is wordt er van deelnemers verwacht dat zij fysiek gezond, goed ter been en in staat zijn om zonder begeleiding op reis te gaan.  

Deel dit artikel: