Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

Over dit programma

In De Verandering volgt presentator Kefah Allush christenen die op latere leeftijd tot geloof zijn gekomen. Soms voelen mensen in hun omgeving zich daar ongemakkelijk bij.

In de Verandering komt niet alleen degene die christen is geworden aan het woord, maar ook niet-gelovige omstanders. Familie en vrienden die erg begaan zijn met onze gast, maar zijn of haar keuze voor God niet altijd goed snappen en er soms zelfs flinke moeite mee hebben.

Pijnpunten
In De Verandering benoemen zij hun pijnpunten, waar presentator Kefah Allush vervolgens met onze gast over in gesprek gaat. Ook gaan de kritische en soms emotionele vrienden en familie zélf met de gast in gesprek over zijn of haar geloof.

In De Verandering worden de uiterst gevoelige geloofsgesprekken gevoerd die tot nu toe uit ongemakkelijkheid vaak onder het tapijt geschoven werden.