Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en morele dilemma's.

  • Komt er een eind aan het gedoogbeleid en gaat wietteelt gereguleerd worden? Zaterdag stemt het VVD-congres daarover. Aan tafel bij Tijs een discussie tussen advocaat MariĆ«lle van Essen en ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers
  • Een verplichte opvoedcursus voor alle jonge ouders om kindermishandeling en seksueel misbruik tegen te gaan. Met dat voorstel kwam een taskforce onder leiding van de Amsterdamse burgemeester Van der Laan gisteren. Ondernemer en moeder Martine van Veelen heeft haar bedenkingen.
  • En de verkiezing van Donald Trump tot president van de VS wordt toegejuicht door conservatieve christenen, ook in Nederland. Schandalig, vindt hoofdredacteur Sjirk Kuijper van het Nederlands Dagblad.

Panelleden deze week

Sjirk Kuijper

Sjirk Kuijper (1966) is hoofdredacteur van het Nederlands Dagblad (ND).

Deel deze uitzending: