Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

Arjan Hulsbergen: 'Advocaat zijn was mijn langverwachte droom'

Arjan Hulsbergen gaat rechten studeren en trouwt met zijn jeugdliefde Annemieke. Als hij advocaat wordt, komt een langverwachte droom uit. Maar of deze droom hem het verwachte geluk heeft gebracht zien we in deze aflevering van 'De verandering'.

Met groot enthousiasme stort Arjan zich in het leven van 'de advocatuur' en gaat helemaal voor de financiële belangen van zijn cliënten, maar ook van zichzelf. Maar of die gouden kooi hem het verwachte geluk heeft gegeven, is zeer de vraag.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van 'het lied van hun leven'.